Sluiten

UrbanSofa in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen

Jan Baars Interieurs is de specialist voor UrbanSofa banken en fauteuils

Jan Baars Interieurs is de erkende interieurspecialist voor UrbanSofa banken en fauteuils in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen. Jan Baars Interieurs biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van UrbanSofa, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een bank of fauteuil.

Kiest u voor een bank of fauteuil van UrbanSofa, dan kiest u voor exclusiviteit, kwaliteit en design. Wij nemen uw bewuste keuze voor UrbanSofa graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe UrbanSofa bank of fauteuil?

Er valt heel wat te kiezen bij Jan Baars Interieurs

Bekijk de vele mogelijkheden van UrbanSofa. Jan Baars Interieurs biedt u de meest uitgebreide collecties van UrbanSofa in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen

  • Gegarandeerd 100% kwaliteit

    Omdat UrbanSofa de ontwikkeling van de banken helemaal in eigen beheer heeft is het mogelijk om 100% kwaliteit te garanderen! Daarom geven wij bovenop de garantie van uw dealer nóg 3 jaar extra garantie.

  • Talloze opties

    De banken van UrbanSofa zijn verkrijgbaar in 120 kleuren en 18 verschillende ledersoorten. Daarnaast zijn vele banken in verschillende opstellingen te verkrijgen. Kortom: talloze opties! Wij adviseren u graag.

  • Voordeel door eigen beheer

    UrbanSofa levert banken direct van de fabriek en dit heeft voordelige gevolgen voor de prijs! Zonder in te leveren op de kwaliteit zijn onze banken tot wel de helft goedkoper dan vergelijkbare banken. Herken onze banken aan ons label en voorkom teleurstelling.

Onze UrbanSofa adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Adres

Nieuweweg 170
3905 LS Veenendaal

Contact

0318-522866
 

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten