Sluiten

Norma in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen

Jan Baars Interieurs is de specialist voor Norma bedden

Jan Baars Interieurs is de erkende interieurspecialist voor Norma bedden en matrassen voor de regio Veenendaal, Ede en Wageningen. Jan Baars Interieurs biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Norma, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een bed of matras. Kiest u voor een bed of matras van Norma, dan kiest u voor exclusiviteit, kwaliteit en design. Wij nemen uw bewuste keuze voor Norma graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuw Norma bed of matras?

Er valt heel wat te kiezen bij Jan Baars Interieurs

Bekijk de vele mogelijkheden van Norma. Jan Baars Interieurs biedt u de meest uitgebreide collecties van Norma in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen

 • De oudste beddenfabriek van Nederland

  Toen Norma werd opgericht in 1884 begon het als ‘Stoomfabriek tot bereiding van bedveeren en kapok, AA van Aarsen & Zn.’ en pas in 1950 werd de naam Norma geïntroduceerd. Tijdens deze lange geschiedenis is veel ervaring en kennis opgedaan met betrekking tot een goede nachtrust. Speciaal voor u.

 • Alles voor de beste nachtrust

  De jarenlange ervaring zorgt voor baanbrekende producten en concepten die voor u bijdragen aan de een goede nachtrust. Van de unieke Combispringmatrassen tot de Timeless boxsprings en de nieuwste Timeless Plus boxspringcollectie leveren een belangrijke bijdrage aan uw nachtrust. Wij adviseren u graag, maak een afspraak!

 • Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid

  Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Norma hoog in het vaandel. Om optimaal in te kunnen spelen op uw wensen en behoeften worden de bedden en matrassen volledig in eigen huis geproduceerd. Zo kan u de garantie worden geboden dat alleen de allerbeste materialen worden gebruikt.

 • Handwerk

  Er wordt gebruikgemaakt van unieke technieken en de beste materialen die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. Matrassen en boxsprings maken is grotendeels handwerk dat bij ons in eigen huis wordt uitgevoerd om de kwaliteit te garanderen.

Onze Norma adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Adres

Nieuweweg 170
3905 LS Veenendaal

Contact

0318-522866
 

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten