Sluiten

Behang in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen

Jan Baars Interieurs is de behangspecialist

Jan Baars Interieurs is de erkende interieurspecialist in behang in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen. Jan Baars Interieurs biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van A-merk behang én ons eigen NL Label behang, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste keuze als u op zoek bent naar nieuwe wandbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek zelf onze eigen NL Label behangcollectie, of één van de andere behangmerken.

Nieuw behang?

Er valt heel wat te kiezen bij Jan Baars Interieurs

Bekijk de vele mogelijkheden van behang. Jan Baars Interieurs biedt u de meest uitgebreide collecties behang in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen.

 • Trendsetter

  Eijffinger is een trendsetter op het gebied van gordijnen en behang. Het is niet voor niets dat Eijffinger vaste gast is bij woonprogramma’s, bij de vtwonen en al jaren de set van Goede Tijden, Slechte Tijden aankleedt.

 • Om vrolijk van te worden

  Eijffinger is bij uitstek de leverancier van behang waar u vrolijk van wordt. Klinkende namen als Ibiza, Flamenco en het bekende Pip design, brengen kleur en leven in uw kamer. Maar uiteraard zijn er ook rustigere designs voor een ingetogen sfeer.

 • Wallpower

  Foto’s of afbeeldingen die een hele muur beslaan? Dat kan met de Wallpowers van Eijffinger. Zo brengt u wel makkelijk de natuur in huis of juiste de gezelligheid van een drukke stad. Maar ook voor kinderkamers zijn er leuke “muurschilderingen”, waar de kinderen zelf een leuk verhaal bij kunnen verzinnen.

 • Eijffinger gordijnen

  Misschien iets minder bekend, maar Eijffinger levert naast behang ook gordijnstoffen. In veel gevallen zijn de stoffen qua kleur en dessin passend bij het behang. Maar los zijn ze uiteraard ook erg leuk.

Onze behang adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Daarom werkt Jan Baars Interieurs graag met de betere merken


Adres

Nieuweweg 170
3905 LS Veenendaal

Contact

0318-522866
 

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten